Speelman en Speelman
GEANNULEERD/Met terugwerkende kracht
Theaterconcert
 • Beschrijving

  DE TOURNEE IS WEGENS GEZONDHEIDSPROBLEMEN GEANNULEERD. Onze gasten worden hiervan per mail of brief op de hoogte gesteld.

  Muziek maken doen Daan en Joost al hun hele leven. Al heel jong schrijven ze samen eigen liedjes en op hun zeventiende treden ze voor het eerst op in het theater. Na een opleiding aan de theateracademie werd het duo in 2005 tweede bij het Amsterdams Kleinkunstfestival. Inmiddels kunnen we wel stellen dat de liedjes van Daan en Joost goed in elkaar steken. Of het nu op het toneel of in de concertzaal is, met een volledige band of als duo: Speelman & Speelman wordt alsmaar beter!

  De Haarlemse broers Daan en Joost Speelman komen met een nieuw programma boordevol liedjes waarin de absurde werkelijkheid wordt omgezet in stof voor de lach. Ze blijven elkaar uitdagen en zijn op zoek naar mooie vormen om hun dagelijkse verwondering te verpakken. Want het enige waar ze grip op hebben, is wat ze kunnen aanraken en om de rest valt hard te lachen. Een eerlijk programma dat ontroert maar ook de lachspieren constant aan het werk zet!

  Website: http://www.speelmanenspeelman.nl
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/