Rock4
Abbey Road
Theaterconcert
 • Beschrijving

  Rock4 bestaat uit vier zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond. Sinds 2001 treedt de band zeer succesvol op in Nederland waaronder alle voorstellingen in Cascade, maar ook ver daarbuiten met uitverkochte concerten in heel Europa en Azië. Bijna 1000 concerten, uitverkochte zalen en dat alleen gebruikmakend van hun stemmen. De zwaarste, moeilijkste en misschien mooiste manier om muziek te maken. Recht uit het hart.

  Het tiende theaterprogramma van de Nederlandse a capella formatie Rock4 staat geheel in het teken van Lennon, McCartney, Harrison en Starr, oftewel: The Beatles. En in het bijzonder het 50-jarig jubileum van ‘Abbey Road’, het legendarische album uit 1969. Het eerste deel bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool. Na de pauze is het tijd voor de integrale vocale uitvoering van ‘Abbey Road’, misschien wel het beste en meest veelzijdige werk van The Beatles, met nummers als ‘Come Together’, ‘Something’, ‘Here Comes The Sun’ en het prachtige ‘Golden Slumbers’.

  Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 11 mei in het vorige theaterseizoen. Echter kon deze door omstandigheden niet doorgaan en vandaar dat wij hem 19 oktober inhalen. LET OP: aanvangstijd 20.00 uur!

  Website: http://www.rock4.nl
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/

 • Media