Nationaal Theaterweekend
met Margriet Sjoerdsma
Theaterconcert
 • Beschrijving

  Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,- en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.

  Ook Cascade doet mee aan het theaterweekend. Echter vindt het bij ons alleen plaats op vrijdag 24 januari. De eer is dit jaar aan Margriet Sjoerdsma. De afgelopen jaren veroverde Margriet Sjoerdsma Nederland en Cascade met het succesvolle ‘A Tribute to Eva Cassidy’. Nu keert zij terug met de állermooiste liedjes uit de jaren ’80 en ’90, teruggebracht tot de essentie van slechts zang en piano. Van Leonard Cohen tot Tracy Chapman, van Billy Joel tot Michael Sembello en van Madonna tot Mr. Mister. Dit alles samen met pianovirtuoos Egbert Derix, die samen met Gerard van Maasakkers speciaal voor deze voorstelling een aantal nieuwe songs schreef.

  Het getalenteerde duo laat op onnavolgbare wijze horen waarom deze liedjes nou zó goed zijn en hoe ze overeind blijven met slechts een stem en piano. Verwacht kleine, ingetogen vertolkingen, maar ook de nodige uptempo nummers en uitbundigheid op het podium. Deze twee musici en verhalenvertellers nemen het publiek mee op reis gedurende een onvergetelijk muzikaal avontuur, waarin de nodige glimlach en een onvermijdelijke traan elkaar afwisselen. Maak tijdens het Theaterweekend kennis met dit waanzinnige muzikale talent en haar pianist.

  Website: http://www.nationaaltheaterweekend.nl
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/