Nashville Night
The road to Bluebird Cafe
Theaterconcert
 • Beschrijving

  The Bluebird Café, een klein cafeetje in Nashville Tennessee. Op het eerste gezicht niet zo bijzonder. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het: The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café het decor van de populaire countrydramaserie ‘Nashville’. Artiesten als Garth Brooks, LeAnn Rimes, Sheryl Crow en Taylor Swift ondervonden hun eerste successen in The Bluebird Café. En de muzikanten van ‘Nashville Night’ zullen je het gevoel geven dat jij jezelf op deze historische plek begeeft.

  Rachel Kramer trad in maart 2018 nog op in The Bluebird Café en Jordyn Mallory, aanstormend talent uit Nashville, komt zelfs speciaal voor de show naar Nederland! Samen met de band, onder leiding van Marcel Fisser, brengen zij een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers. Meerstemmig gezongen, ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Omlijst met de bijzondere verhalen uit The Bluebird Café en de ultieme wens om het als artiest te gaan maken en te mogen treden in de legendarische Grand Ole Opry.

  Dit theaterseizoen staat ‘Nashville Night – The road to Bluebird Café’ bij jullie in het theater. Zoals waarschijnlijk wel bekend is, draait de voorstelling om The Bluebird Café, een klein cafeetje in Nashville Tennessee. Grote artiesten ondervonden hun eerste successen in het Bluebird Café. Het leek ons een leuk idee om dit na te bootsen in de foyer!

  Blijf na afloop van de voorstelling nog even een drankje doen en nagenieten van de sfeer van Nashville. Opkomend talent Kimmy June (Kim van der Gouw) speelt en zingt nog enkele countrynummers in de foyer.

  Website: http://www.nashvillenight.nl%20
  Facebook: https://www.facebook.com/NashvilleNightDMP/
  Twitter: http://twitter.com/