Huub Stapel
Het Huwelijk (try-out)
onemanshow
 • Beschrijving

  LET OP: Nog slechts 2 plaatsen beschikbaar. Wil u op de wachtlijst worden geplaatst? Plaatst u dan gewoon een bestelling, dan plaatsen wij u op de wachtlijst.

  Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’, waarmee hij ook in Cascade te zien was. Daarna toerde hij met wisselende gezelschappen langs te theaters in Nederland. Dit seizoen is hij eindelijk weer solo te zien in het theater en daarbij slaat hij Cascade niet over. Deze keer is hij te zien met de wervelende onemanshow ‘Het Huwelijk’ geschreven door Diederik Ebbinge (o.a. ‘De Luizenmoeder’ en ‘De Vliegende Panters’).

  Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk. Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken.

  Website: http://www.moretheater.nl
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/