Paul de Munnik
Goed jaar
Muziektheater
 • Beschrijving

  Na zijn alom geprezen solodebuut ‘Nieuw’ komt Paul de Munnik met zijn tweede soloprogramma ‘Goed Jaar’. Aan de hand van de nummers van zijn gelijknamige tweede soloalbum loopt hij verder op het pad dat hij met ‘Nieuw’ is ingeslagen. Intiem, verhalend en vooral muzikaal theater. Wat ligt er achter de volgende hoek? Wat verbergt dat bos daar in de verte? Neem ik genoegen met wie ik werd, of kijk ik wat er nog meer te worden valt? Ben ik nu eindelijk eens de meneer, die men mij steeds vaker noemt?

  Hij loodst het publiek rustig en geestig langs de zaken die hem raken en die hem inspireren tot dat wat hij het liefste doet, en waar hij zo luidkeels om bejubeld wordt; het zingen van de mooiste theaternummers. Van hemzelf, maar ook van anderen, omdat de fakkel doorgegeven moet blijven worden.
  Na jaren van grote producties vindt Paul het heerlijk om in een kleinere bezetting dicht bij de mensen te spelen.

  Deze voorstelling speelt Paul samen met een van Neerlands beste gitaristen, Wouter Planteijdt, dus u kunt er zeker van zijn dat u muzikaal niets te kort komt. Maxazine over het nieuwe album ‘Goed Jaar’: “Een productie van dit hoge niveau hoor je niet vaak in Nederland. Paul de Munnik is een meester in het schrijven van prachtige teksten en muziek. Op dit album staat nederpop, rock, Westcoast, blues, chanson en kleinkunst. Op het album staat geen enkel zwak nummer, het slijt bij elke draaibeurt verder in en laat grote indruk achter.”

  Website: http://www.pauldemunnik.nl
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/