Cascade kids filmmiddag
Sing
Film
 • Beschrijving

  Cascade bestaat dit seizoen 20 jaar en dat willen we vieren met een nog kinder-film-feestje! Een kaartje kost deze middag maar €2,50.

  Kom in de voorjaarsvakantie met al je vrienden en vriendinnen naar de Cascade kidsfilmmiddag voor de animatiefilm ‘Sing’. Het verhaal speelt zich af in een stad die bewoond wordt door dieren. Er wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen

  De film duurt 108 minuten en bevat een pauze. Nederlands gesproken en geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

  Geen administratiekosten
  Bij de filmmiddagen- en avonden rekenen wij geen administratiekosten. Deze worden bij het bevestigen van de bestelling van het totaal afgehaald.

  Website:
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/

 • Media