Cascade filmmiddag
Diep in de zee | 6+
Film
 • Beschrijving

  Kom gezellig een filmpje pakken in de kerstvakantie en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee! We draaien de film ‘Diep in de zee’.

  Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren. De mensheid heeft de aarde al lang verlaten en het land is onder water komen te staan. De rebelse Diep is reuze benieuwd naar wat er buiten de grot te beleven valt. Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldige middag verandert al snel in een grote ramp. Diep laat per ongeluk een oude torpedo ontploffen! De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur. Ze moeten op zoek naar een grote walvis, want alleen hij is sterk genoeg om de steen te verplaatsen. Onderweg komen de zeediertjes op verbazingwekkende plekken, maar zullen ze ook allerlei gevaarlijke situaties moeten doorstaan. Zullen ze de kolonie kunnen bevrijden?

  De film is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Nederlands gesproken. Bevat een pauze.
  Deze film bieden wij speciaal in de kerstvakantie aan voor de decemberactieprijs van 3,50 euro. De decembermaand is al kostbaar genoeg 😉

  Website:
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/

 • Media