Cascade filmavond
Demain Tout Commence
Film
 • Beschrijving

  Woensdag 28 maart vindt de derde filmavond van 2018 plaats. Deze avond vertonen wij de ontroerende filmkomedie ‘Demain Tout Commence’. De film gaat over de single Samuel (Omar Sy, bekend van o.a. ‘Intouchables’) die een zorgeloos leven leidt aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin (Clémence Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat, vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug…

  De film duurt 117 minuten en bevat een pauze. Geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar, is Frans gesproken en Nederlands ondertiteld.

  Geen administratiekosten
  Bij de filmavonden rekenen wij geen administratiekosten. Deze worden bij het bevestigen van de bestelling van het totaal afgehaald.

  Website:
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/

 • Media