Philippe Geubels
Try-out tv-programma Geubels en de Hollanders
Divers
 • Beschrijving

  * LET OP: Uiteraard kun je nog op de wachtlijst worden geplaatst. Ervaring leert dat er vaak nog kaarten terugkomen. Wil je op de wachtlijst? Stuur hiervoor een mail naar: kaartverkoop@stichting-cascade.nl.

  Wat zijn we trots! Een van de bekendste en vooral grappigste Belg van deze tijd komt terug naar ons theater. En niet voor zomaar iets. Nee, hij komt try-outen voor zijn nieuwe tv-programma ‘Geubels en de Hollanders’ en kan daarbij niet zonder u. Beleef deze unieke avond in ons eigen theater.

  Nederlanders opgelet! Philippe Geubels, de grappigste Vlaming van dit moment, komt naar de theaters… speciaal voor ons… met een programma over ons!
  De hele wereld kent onze tulpen en ‘tradities’ zoals het gedoogbeleid. Maar hoe kijkt Philippe daar tegenaan? Nou, door zijn kenmerkende zwarte bril en met gortdroge humor natuurlijk! Neem een kijkje in de spiegel die hij ons voorhoudt, want het is gegarandeerd een spiegel om om te lachen.

  De verwachting is dat het tv-programma in het voorjaar van 2020 zal worden uitgezonden. De duur van deze try-out voor een tv-programma kan mogelijk iets korter zijn dan bij een theaterprogramma, maar dat is geen zekerheid. Alles valt of staat bij wat er ter plaatste gebeurt.

  Website:
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/