Cascade presenteert
Voorproeven 2019-2020
Divers
 • Beschrijving

  UITVERKOCHT! Wilt u op de wachtlijst geplaatst worden? Stuur een e-mail naar kaartverkoop@stichting-cascade.nl of bel 078-6819230.

  Tijdens deze speciale avond krijgt u een kijkje in de keuken van een vijftal artiesten, die aankomend seizoen te zien zijn in Cascade. Zo kunt u alvast genieten van multitalent Guido Spek, cabaretduo De Fransse Eijkel en cabaretier Thijs van de Meeberg. De laatste namen blijven nog heel even geheim, maar beloven een unieke aanvulling te worden.

  Als u deze avond aanwezig bent, heeft u de eerste keus uit ons aanbod voor theaterseizoen 2019-2020! Aan het einde van de presentatieavond krijgt u een speciaal bestelformulier overhandigd waarmee u voorrang heeft op de kaartverkoop. De reguliere kaartverkoop start 10 mei, dus wees er woensdagavond 8 mei zeker bij. Zo bent u (zo goed als) verzekerd van kaarten voor de door u gewenste voorstellingen.

  Net als vorig jaar is het programma voor seizoen 2019-2020 al voorafgaand aan de presentatieavond te bekijken via onze website. Dinsdag 7 mei zal hij rond 12.00 uur zichtbaar worden. Dus u kunt vooraf alvast een kijkje nemen, maar laat u vanavond vooral verrassen door deze artiesten. Kaarten voor deze bijzondere avond kosten € 20,00. Voor dit bedrag krijgt u maar liefst vier (korte) optredens, koffie en thee bij binnenkomst, een pauzedrankje en hapjes na afloop.

  Website:
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/