BOVEN.Live
Louise and friends – Next edition
Divers

Deze zondagmiddag neemt de allround coverband Louise & Friends (voorheen Next Edition) het podium in onze foyer over. De band bestaat uit goed op elkaar ingespeelde, ervaren enthousiaste muzikanten die energiek, veelzijdig en flexibel zijn, waardoor dit precies de band is die zich aanpast aan de stemming van het publiek. De leden kennen elkaar al ruim 10 jaar en hebben het plezier van het optreden voorop staan én weten dit bij ieder optreden weer uit te stralen. Louise & Friends staat garant voor een avond vol muzikaal entertainment met vooral muziek uit de jaren 70 tot en met heden. Of het nu gaat om een receptie, diner-show, personeels- of buurtfeest, een festival, voorprogramma, benefietconcert, musical, een bruiloft of een feest in een café, Louise & Friends zorgt voor een middag om nooit te vergeten! Louise & Friends bestaat uit: Henk de Klerk op drums, Dammes Baan op piano, Arjan Dekkers op bas- en gitaar en Louise Runtu zangeres.

De bar is open vanaf 14.30 uur, het optreden van de band begint om 15.00 uur.