Sjaak Bral
Vaarwel 2018
Cabaret
 • Beschrijving

  Cabaretier/columnist/schrijver Sjaak Bral is een geboren en getogen Hagenees. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker. Een improvisatietalent dat zich in veel disciplines uitbundig manifesteert. Of zoals hij zelf zegt: “Niets menselijks is mij vreemd.” Ook dit seizoen keert onze favoriete huiscabaretier terug in Cascade met de enige echte oudejaarsconference die u niet mag missen. Vaarwel 2018! Wat een jaar… De Nederlander wordt geteisterd. Door een maalstroom van nieuws, echt of onecht. Door een instabiel levensgevoel waarbij dat van de Groningers verbleekt.

  De wereld is in rep – maar wie neemt het roer? Sjaak Bral is de enige cabaretier die al eenentwintig jaar in z’n eentje een oudejaarsconference
  naar de theaters brengt. Non-stop. Altijd actueel. Vlammend en vertederend. Met bravoure en humor. Ook het jaar 2018 wordt vakkundig gefileerd en, overgoten met de gulle lach, opgediend. Al was uw jaar nog zo waardeloos – u maakt het tóch nog goed met de oudejaarsconference van Sjaak Bral. Dé decembertraditie van Cascade die u niet mag missen.

  Website: http://www.sjaakbral.nl
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/