Nationaal Theaterweekend
Thijs Kemperink
Cabaret
 • Beschrijving

  Tijdens het Nationale Theaterweekend kun je in Cascade voor slechts een tientje per persoon kennis maken met het geweldige talent Thijs Kemperink. Deze sympathieke tukker keert nu avondvullend terug naar Cascade. Thijs vertelt zo beeldend dat het voelt alsof je bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen. Een show zonder wijzend vingertje, maar wel boordevol humor en een onderliggend thema dat Thijs aan het hart gaat.

  In zijn nieuw programma ‘Bonje!’ gaat deze Twentse rasverteller aan de haal met de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het bonje? Herkenbaar, beeldend verteld, alledaags en typerend voor deze tijd…Dat is de kracht van Thijs Kemperink, waarmee deze jongen van het Twentse platteland al provincie voor provincie voor zich won. “Als je om Thijs Kemperink niet kunt lachen ben je waarschijnlijk al overleden”, aldus cabaretier Andre Manuel. Maak in he theaterweekend kennis met dit talent en met Cascade.

  Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,-*. Een unieke belevenis voor iedereen.

  Website:
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/