Martijn Koning
Oudejaarsconference 2019 (try-out)
Cabaret
 • Beschrijving

  Martijn Koning doet het op zijn manier. Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit. Koning combineert rake oneliners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Razendsnel manoeuvreert hij door de wereld in zijn hoofd, die afwisselend pijnlijk, herkenbaar en totaal absurd is maar altijd onweerstaanbaar geestig. De pers over Martijn: ‘Binnen het genre van de stand-up staat Koning aan de top’ (NRC) en ‘Koning is een meester in het vinden van humor in alledaagse situaties’ (Trouw).

  Martijn mag dit jaar de Oudejaarsconference van RTL4 voor zijn rekening nemen. Hij zal het jaar 2019 te lijf gaan zoals alleen hij dat kan: met een onstuimige energie, denderend door de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, porrend, uitdagend en van de hak op de tak. Een stier door de porseleinkast, met de actualiteit
  als rode lap. Zijn Oudejaars heeft geheid de ‘hoogste grapdichtheidgarantie’; 90 minuten pure stand-up comedy. De oudejaarsconference van Martijn wordt uitgezonden op een koninklijk tijdstip: 31 december – primetime.

  Website: http://www.bunkertheaterzaken.nl
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/