Johan Goossens
Vlam
Cabaret
 • Beschrijving

  Johan houdt graag het vuurtje brandend. Het vuur van de liefde, de passie, en natuurlijk: seks. Daarover gaat de nieuwe show van Johan Goossens. En waar je het over seks hebt, heb je het natuurlijk over schaamte. Daarom deed hij zijn eerste try-outs in Engeland, waar hij niemand kent. Toen een paar voorzichtige avonden in Amsterdam. Maar de reacties waren zo unaniem lovend dat hij niet meer terug kan. Hij vindt het ook belangrijk: ‘Seks is een lastig onderwerp, waar eigenlijk niemand eerlijk over durft te praten. Dat ga ik wel proberen.’ Persoonlijk en kwetsbaar. Over seks en over schaamte. Over man- vrouw verhoudingen. Over homo’s en hetero’s en je plek in de maatschappij. En natuurlijk over de liefde. Vol vieze verhalen en mooie liedjes.

  In 2013 werd Johan genomineerd voor de Neerlands Hoop, prijs voor de meest veelbelovende cabaretier. Over zijn ervaringen als leraar op een ROC schreef hij de bestseller ‘Wie heeft er wél een boek bij zich?’. Het Parool schreef over Johan: “Goossens is een hele grote aan het worden.” Hij stond al eerder in Cascade en nu is hij terug met ‘Vlam’, een persoonlijke en grappige voorstelling. Met rake observaties en superieure ironie. Adviesleeftijd: 16 +

  ‘Ik was zwaar onder de indruk. Geestig, gevoelig en persoonlijk,’ – Micha Wertheim

  ‘Rauw, gevoelig en ik heb in tijden niet zo hard gelachen..’ Kees van Amstel.

  ‘Neither tacky nor sleazy.. Very personable, very funny.. a lovely young man.’ Theatre Review
  (‘Nergens ordinair of smerig.. Heel innemend, heel grappig.. je ontmoet een bijzonder aangename jonge man.’ Theatre Review)

  Deze voorstelling bevat geen pauze.

  Website: http://WWW.JOHANGOOSSENS.NL
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/

 • Media