Het Groot Niet Te Vermijden
The Last Waltz (try-out)
Cabaret
 • Beschrijving

  Let op: voor deze voorstelling zijn er nog losse stoelen beschikbaar, dus niet naast elkaar, bel voor informatie 0786819230 optie 2!

  HET GROOT NIET TE VERMIJDEN NEEMT AFSCHEID

  Vanaf 2000 was Het Groot Niet Te Vermijden met enige regelmaat te zien in Cascade. In totaal zijn de heren, weliswaar in wisselende samenstelling, al 30 jaar bezig en waren dus meer dan de helft van deze tijd te bewonderen in ons theater. Met grote trots melden wij dan ook dat zij ons tijdens de afscheidstour verblijden met twee avonden Het Groot. ‘The Last Waltz’ is de zestiende en tevens de afscheidsvoorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden. Vele nieuwe ideeën rolden uit de mannen om nog aan u te laten zien. De vogeltjesdans omgetoverd in Arabische Raï, 21 instrumenten bespelen in 3 minuten en Goeroe Boeroe Bhagwan komt u spiritueel oplichten. Het wordt een overvol programma, met alle muzikale vondsten die u nog móet zien; die u niet mag missen en die Het Groot nog éénmaal met u wil delen! Krijgen ze al deze creatieve invallen in die ene laatste theatervoorstelling gepropt? Natuurlijk! Zoals het al die jaren is gelukt.

  Maar dan komt het onvermijdelijke moment dat we gedag gaan zeggen. Dat we afscheid nemen van elkaar. Het Cascadepubliek en Het Groot. 30 jaren gedeeld, 19 Cascade jaren, 16 voorstellingen gemaakt en gezien. Natuurlijk doen ze dat in de stijl van Het Groot; er moet gelachen worden! Zo erg kan het niet zijn. Een trots Groot Niet Te Vermijden viert zijn afscheid! Dit is uw laatste kans.

  Uw laatste kans om Het Groot in volle glorie in uw theater te bewonderen!

  Website:
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/

 • Media