Ellen Dikker Dianne Liesker en Hanneke Drenth
Tis hier geen hotel (try-out)
Cabaret
 • Beschrijving

  Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. En wordt je aanwezigheid als ouder louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, doorlopend een pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

  Cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth laten op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn. Een herkenbare, humoristische en soms gênante
  voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest. Gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente. De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe.

  Website: http://www.degraafencornelissen.nl
  Facebook: https://www.facebook.com/DeGraafenCornelissenEntertainment
  Twitter: http://twitter.com/

 • Media