Dolf Jansen
Bijna
Cabaret
 • Beschrijving

  LET OP: kaarten voor deze voorstelling kunt u alleen bestellen via kaartverkoop@stichting-cascade.nl of telefonisch 078 6819230 optie 2.
  Kaarten kosten € 20,50.
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Tussen al zijn oudejaarsvoorstellingen door zoekt Dolf Jansen geregeld naar andere vormen, een andere toon. In het voorjaar van 2018 leverde dat een tour op met Westcoast-muziek en veel seks en drugs en rotondes, met de LSB Experience, in The Story of the Troubadour. In het voorjaar van 2019 worden het verhalen. Geen keihard cabaret, geen stampende stand up, maar verhalen. Met, natuurlijk, genoeg ruimte voor humor, improvisatie en poëzie, maar vooral verhalen.
  ‘Bijna’: zeven verhalen over onderweg zijn, en één over aankomen.

  Verhalen over de grote ingewikkelde wereld en je plek daarin, verlangen en verliezen, onverwachte afslagen en ontmoetingen die het allemaal de moeite waard maken. Verhalen over het leven. Want ook het leven is natuurlijk niet meer dan onderweg zijn, de vraag is alleen waarheen. Het AD over zijn vorige oudejaarsvoorstelling: “Jansen heeft zijn beruchte mitrailleurtempo inmiddels vertraagd, maar zijn publiek hapt soms nog steeds naar adem. Zijn toon is enigszins belerend, maar de grappen zijn origineel en de observaties vaak raak. Virtuoos.”

  Website: http://www.dolfjansen.com
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/