Guido Spek
Gelooft niet alles wat op internet staat
Amusement
 • Beschrijving

  Met sketches, excentrieke gedachte-experimenten en ‘LaLaLand’-achtige liedjes zoekt geordende chaoot Guido Spek tijdens zijn theatrale vuurdoop naar mogelijke antwoorden op grote en kleine levensvragen. Om zijn bevindingen vervolgens nonchalant, maar met mechanische precisie weer omver te kegelen.
  Guido Spek is acteur en muzikant en brak bij het grote publiek door met zijn vaste rol als Sjoerd Bouwhuis in de populaire soapserie GTST. Hij nam vorig jaar afscheid van de serie om andere projecten te gaan ontwikkelen. ‘Gelooft niet álles wat op internet’ staat is zijn eerste soloprogramma.

  Guido Spek, deed nooit mee aan ‘Lingo’ en was niet te zien in ‘Flikken Maastricht’, ‘Soldaat van Oranje’ of ‘Verliefd op Cuba’. Wel ruilde hij ooit zijn studie aan het conservatorium in voor een rol in GTST en was hij de afgelopen jaren al regelmatig in het theater te zien, onder meer in de musical ‘Into the Woods’ en in de theaterversie van het populaire tv programma ‘De Vloer Op’. Guido speelt, zingt en schrijft; muziek en teksten! Wat hij verder allemaal gedaan heeft kunt u online opzoeken… Maar of u alles moet geloven?

  Website: http://www.guidospek.nl
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/