DUS DANS
Op reis door Afrika (alle voorstellingen)
Amateurvoorstelling

LET OP: kaarten voor deze voorstellingen kunt u alleen bestellen via kaartverkoop@stichting-cascade.nl of telefonisch 078 6819230 optie 2.
    Kaarten kosten € 11,00.
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Twee vriendinnen besluiten om voor het eerst te gaan backpacken, ze gaan een rondreis door Afrika maken. Hun reis start in Marokko en vanuit daar zullen ze allerlei verschillende landen bezoeken en mooie avonturen beleven. Zo gaan de twee vriendinnen op safari, doen ze vrijwilligerswerk, ontdekken ze de mooiste plekken van Zuid-Afrika en genieten van de mooie stranden die Afrika te bieden heeft. De voorstelling “Op reis door Afrika” neemt u mee naar Afrika, een stukje paradijs op aarde.

Vrijdag 21 juni: 19.30 uur
    Zaterdag 22 juni: 10.00 uur, 14.30 uur (beperkt aantal kaarten beschikbaar), 19.30 uur (uitverkocht)
    Zondag 23 juni: 10.00 uur (uitverkocht), 14.30 uur (uitverkocht)