Verhuurmogelijkheden

De multifunctionele theaterzaal is slechts één van de tien zalen in het gebouw Cultureel Centrum Cascade. Daarnaast beheert Stichting Cascade ook nog de sporthallen de Ridderhallen en de Sophiahal. Deze complexen zijn centraal gelegen in het hart van Hendrik-Ido-Ambacht, op enkele minuten van de snelwegen A15 en A16. Kortom, de perfecte plek om uw gasten te ontvangen of een evenement te organiseren!

Parkeren
In de directe omgeving van Cultureel Centrum Cascade zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Zaalverhuur
Cascade heeft een uitgebreid aanbod op het gebied van theater, muziek en film. Daarnaast worden onze zalen verhuurd aan particulieren voor recepties, feesten en partijen. Voor de zakelijke markt zijn onze locaties uitstekend geschikt voor vergaderingen, cursussen, businessmeetings, personeelsfeesten, congressen, symposia enz. Van 2 tot 550 personen.

Arrangementen op maat
De zalen zijn niet alleen verschillend qua grootte, inrichting en sfeer, maar beschikken ook over alle moderne voorzieningen. U kunt de ruimtes eventueel ook met elkaar gecombineerd gebruiken. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten: wij kunnen uw evenement op maat organiseren en uitvoeren, al of niet met een horeca-arrangement. Echt alles is mogelijk in Cascade!

Meer informatie
Meer informatie vindt u hier op de website. Bent u geïnteresseerd en wilt u vrijblijvend meer informatie of een offerte ontvangen? Neem dan contact op met Aafke van de Peppel-Vonk of bel 078–6819230 (keuze 1).