Techniek

De theaterzaal vindt u op de eerste verdieping van Cascade. Het theater heeft geen speciale laad- en losvloer. Materialen die bestemd zijn voor de voorstelling worden via de hoofdingang, de personenlift en de foyer naar de zaal gereden of getild.
In de zaal is een vlakke toneelvloer met daarvoor een oplopende (verschuifbare) tribune met 262 stoelen.

Licht en geluid
Boven het toneel hangt een grid en boven de tribune hangt een truss. Het grid en de truss zijn met takels uitgevoerd. Het licht wordt gesteld met een Novom. Het geluid en licht zijn naast elkaar geplaatst in een open ruimte achterin de zaal.
De communicatie tussen toneel, (eventuele) volgspot en regiecabine vindt plaats met behulp van een vast intercomsysteem, voorzien van headsets.

Kleedruimte
Het toneel is tijdens de voorstellingen vanuit de foyer goed binnendoor te bereiken zonder door de zaal te moeten. Cascade is voorzien van twee kleedkamers met een douchecabine voor twee tot vier plaatsen. De kleedkamers zijn voorzien van warm water, kaptafels, spiegels en verlichting.
Er is geen zaalafluistering. De kleedkamers zijn gelegen op de begane grond en via de achterkant van het toneel goed bereikbaar.

Technische lijst C.C.Cascade 2019