Techniek

De theaterzaal is gelegen op de eerste verdieping van Cascade. Het theater heeft geen speciale laad- los vloer. Alle voor de voorstelling bestemde materialen worden via de hoofdingang, de personenlift en de foyer naar de zaal gereden of getild.

In de zaal is een vlakke toneelvloer met daarvoor een oplopende (verschuifbare) tribune met 262 stoelen.

Boven het toneel hangt een grid en boven de tribune hangt een truss. Het grid en de truss zijn met takels uitgevoerd. Het licht wordt gesteld met een Novom. Het geluid en licht zijn naast elkaar geplaatst in een open ruimte achterin de zaal.

De communicatie tussen toneel, (eventuele) volgspot en regiecabine vindt plaats d.m.v. een vast intercomsysteem voorzien van headsets.

Het toneel is tijdens de voorstellingen vanuit de foyer goed binnendoor te bereiken zonder door de zaal te moeten. C.C. Cascade is voorzien van 2 kleedkamers met een douchecabine voor 2-4 plaatsen. De kleedkamers zijn voorzien van warm water, kaptafels, spiegels en verlichting.

Er is geen zaal-afluistering. De kleedkamers zijn gelegen op de begane grond en zijn via de achterkant van het toneel goed bereikbaar.

Technische lijst C.C.Cascade 2017