Theatermenu

Wat als eenmalig initiatief is begonnen, is door het grote succes een vast onderdeel geworden in de theaterprogrammering. Eén keer per maand bieden wij een theatermenu aan in onze foyer, voorafgaand aan een speciaal hiervoor geselecteerde voorstelling. Ook komend seizoen kunt u in Cascade komen genieten van een smakelijk driegangendiner, verzorgd door onze vaste huiscateraar. Enige voorwaarde is wel dat u een kaartje heeft voor de voorstelling van die avond.

Reserveren theatermenu
De geselecteerde voorstellingen van seizoen 2018-2019 maken wij steeds een maand van tevoren bekend. Zodra de datum en het menu bekend zijn, kunt u reserveren door een e-mail te sturen met daarin uw naam, contactgegevens en het aantal personen.
Uiteraard is het ook mogelijk om vooraf te reserveren. U krijgt dan een maand van tevoren het menu toegestuurd en kunt dan alsnog beslissen of u van uw reservering gebruik wilt maken of wilt annuleren.

Theatermenu bij Bistro Restaurant Petit Paris
Ook bij Bistro Restaurant Petit Paris kunnen onze gasten genieten van een culinair theatermenu, waarbij rekening gehouden wordt met de aanvangstijden van de theatervoorstellingen in Cascade. Het restaurant ligt aan de rand van Hendrik-Ido-Ambacht, aan de Veersedijk 6-8.
U krijgt een heerlijk 3-gangen menu geserveerd, dat wisselt met de seizoenen, voor slechts € 27,50. Meer informatie vindt u op de website.