Kaartverkoop

Bestellen
Na het verspreiden van de brochure gaat de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen doorgaans snel van start. Uw bestelling kunt u online invoeren via deze website. Heeft u geen mogelijkheid om online te bestellen? Dan kunt u gebruikmaken van het bestelformulier achterin de theaterbrochure of bellen naar 078-6819230. Reserveert u voor vier of meer voorstellingen? Dan profiteert u van een abonnementskorting van 1 euro per kaartje op de normale toegangsprijs.

Betalen
Nadat wij uw bestelling verwerkt hebben, ontvangt u van ons binnen enkele dagen een bevestiging en uw factuur per e-mail. U krijgt hierbij de mogelijkheid om te betalen via iDEAL of door overschrijving per bank. Heeft u geen e-mailadres, dan ontvangt u de bevestiging en factuur per post. Na ontvangst van uw betaling krijgt u de e-tickets per mail of uw toegangskaarten per post van ons toegestuurd. Ook is het mogelijk uw bestelling aan onze kassa te komen betalen en de tickets daarna direct mee te nemen. U kunt hiervoor bij ons terecht tijdens de openingstijden van de kassa en op vertoon van uw factuur.

TIP! Het is gebleken dat onze bevestigingsmail niet altijd direct in uw inbox belandt, maar terecht kan komen in de ongewenste e-mailbox. Wij adviseren u dan ook deze mailbox goed in de gaten te houden. Wanneer u onze e-mail als ‘veilig’ bestempelt, ontvangt u onze digitale post voortaan direct in uw inbox.

Servicekosten
Cascade hanteert all-in tarieven. De servicekosten hoeft u dus niet apart te betalen, deze zijn reeds verwerkt in de ticketprijzen.

Toewijzen kaarten
Stichting Cascade verwerkt de bestellingen op volgorde van binnenkomst. Wij wijzen de plaatsen toe via de ‘methode-van-de-best-beschikbare-plaatsen’. Hierdoor is het niet altijd mogelijk bij de verwerking van alle bestellingen rekening te houden met uw persoonlijke voorkeur voor een specifieke plaats in de zaal.  Natuurlijk doen wij ons uiterste best u hierin zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Openingstijden kassa
• Kaartverkoop vindt plaats aan de balie op de begane grond of aan de bar op de eerste verdieping.
• De kassa is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur en ’s avonds op afspraak.
• In de foyer is de kassa vanaf een uur voor een voorstelling of filmavond geopend.
• U kunt bij Cascade pinnen, contant betalen en betalen met de PODIUM Cadeaukaart/Theater- en Concertbonnen en de Ambachtpas.

PODIUM Cadeaukaart
Stichting Cascade accepteert en verkoopt de PODIUM Cadeaukaart. Bij aanschaf kunt u iedere gewenste waarde tussen de 10 euro en 150 euro kiezen. De PODIUM Cadeaukaart is inwisselbaar bij vrijwel alle theaters en muziekcentra in Nederland. Wanneer u uw online bestelling wilt betalen met uw PODIUM Cadeaukaart kunt u de kaartcode invoeren bij ‘opmerkingen’. De waarde op uw bon wordt dan verrekend met uw bestelling. Daarnaast accepteren wij ook nog de ‘oude’ Theater- & Concertbon. De PODIUM Cadeaukaart is niet inwisselbaar voor contant geld.

CJP korting/Cultuurkaart
• Houders van een CJP-pas/Cultuurkaart krijgen op vertoon van de pas een korting van 1,25 euro per persoon.
• Bij het inleveren van een bestelformulier dient u een kopie van de CJP-pas of Cultuurkaart bij te voegen.
• Kortingen gelden niet in combinatie met andere acties of bij het kindertheater.

Kaarten teruggeven/doorverkopen
• Eenmaal gekochte kaarten kunnen tot twee weken voor de voorstellingsdatum worden omgeruild voor een andere voorstelling in hetzelfde seizoen. Hiervoor wordt per kaart 2,50 euro omboekingskosten in rekening gebracht.
• Bij uitverkochte voorstellingen bemiddelen wij uitsluitend bij het doorverkopen van uw kaarten tot een week voor de voorstelling. Mochten wij de kaarten kunnen doorverkopen, dan wordt hiervoor per kaartje 2,50 euro aan administratiekosten in rekening gebracht.

Uitverkocht
Bij uitverkochte voorstellingen kunnen wij u op een wachtlijst plaatsen. Als er kaarten voor de desbetreffende voorstelling beschikbaar komen, neemt Cascade contact met u op.

Verhinderd
Het kan voorkomen dat u gereserveerd heeft en verhinderd blijkt te zijn. We vragen u vriendelijk om telefonisch te annuleren via 078-6819230 of een e-mail te sturen. Andere belangstellenden kunt u vast een groot plezier doen met de vrijgekomen plaatsen!

PLATTEGROND