Geplaatst op 27 november 2019

BLACK FRIDAY DEAL

Het is je vast niet ontgaan dat vrijdag 29 november dé dag van het jaar is om interessante koopjes voor een aantrekkelijke prijs te scoren. Wij vinden het leuk om onze theaterbezoekers ook eens te verrassen met een speciale Black Friday Deal. En daar kan je al vanaf woensdag 27 november gebruik van maken!

Speciaal voor onze theaterbezoekers geven wij 30% Black Friday-korting op het theaterconcert van The Legends ft. Michael Varekamp en zangeres Esther Hart. Vrijdag 6 december in Cascade. In ‘What a Wonderful Christmas’ smelten jazz, blues en gospel samen: een belevenis voor iedere muziekliefhebber! We gaan gegarandeerd genieten van een bijzondere feelgood avond met prachtige kerstsongs als ‘Silent Night’, ‘Let it Snow’, ‘Rudolph te Red-nosed Reindeer’ en nog veel meer in feestelijke kerstsfeer 🎄🎄🎄

Kaartjes kosten eenmalig slechts 15,75 euro. Deze korting is geldig bij reservering van woensdag 26 november t/m vrijdag 29 november. Reserveer hier online of bel 078-6819230. Op = Op