Geplaatst op 23 maart 2019

Cascade doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Ook dit jaar organiseert Rabobank Drechtsteden de Rabobank Clubkas Campagne. Cascade doet mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen. Dit geld willen wij graag gebruiken om de voorzieningen voor slechthorenden in het theater te verbeteren. Dat is hard nodig, want natuurlijk is het ook voor mensen met een gehoorbeperking belangrijk om te kunnen genieten van mooie voorstellingen en films! Daarnaast sparen we voor extra stoelverhogers zodat al onze kleine gasten goed kunnen volgen wat er allemaal in het theater gebeurt.

Cabaretier Vincent Bijloo vertelt je graag meer over het sponsordoel; bekijk zijn filmpje hier.

Ben jij lid van de Rabobank Drechtsteden? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken.
Stem voor 18 april op Cascade via www.clubkascampagne.nl. Kom in actie en laat iedereen weten dat wij meedoen want elke stem is geld waard!