VET Kindercabaret
Het vijfde couplet! (try-out) | 6+
Familie / Jeugd
 • Beschrijving

  VET kindercabaret is al 10 jaar een vertrouwd recept: vet grappige sketches en liedjes over herkenbare situaties waar kinderen en ouders samen hard om kunnen lachen. Sjamke de Voogd, Nellerike de Voogd en Jantijn Prins verrassen jong en oud met hun zeer energieke en muzikale voorstellingen. Ze spelen allerlei vreemde typetjes en halen rare capriolen uit. Ze maken herkenbare sketches waar jij heel hard om kunt lachen en zingen vet leuke liedjes om heel vaak mee te zingen!

  VET gaat over lastige ouders aan tafel, spelletjes met zelf bedachte regels, giechelende verliefdheid, op de achterbank zingen tot je ouders er GEK van worden en het kennismaken met andere landen! Maar VET gaat ook over het overwinnen van je angsten: Enge dromen, enge zwemlessen en enge Erna… Bij VET Kindercabaret word je in hoog tempo meegenomen in een knotsgekke show die nog lang blijft hangen. VET Kindercabaret is vet lachen voor het hele gezin. Kom samen genieten van de nieuwe show van dit knotsgekke trio.

  Bij deze voorstelling is er een familiekorting: 4 kaarten voor 50 euro. Kies uit het menu aan de rechterzijde: familieticket bij bestelling van 4 of meer kaarten.

  Website: http://WWW.VETKINDERCABARET.NL
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/

 • Media