Joes Boonen
Dikkie Dik en de taart | 2+ | 11.00 uur
Familie / Jeugd
 • Beschrijving

  Let op: Er zijn nog maar 3 x 2 plaatsen naast elkaar beschikbaar!!! Voor de voorstelling van 12.00 uur is alles nog mogelijk.

  ‘Dikkie Dik en de taart’ is een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters en kleuters gemaakt door actrice en presentatrice Joes Boonen (o.a. bekend van de Dirk Scheele band). Het verhaal is gebaseerd op de avonturen van de beroemdste kat van Nederland. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

  Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet. De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik? Voorstelling duurt 35 minuten.

  Website: http://WWW.VANAF2.NL
  Facebook:
  Twitter: http://twitter.com/