Geplaatst op 15 november 2017

Fotowedstrijd solovoorstelling ‘Ma’

Zaterdag 12 mei 2018 speelt Eric Corton de solovoorstelling ‘Ma’, gebaseerd op het boek van Hugo Borst, in Cascade. Rondom deze theatervoorstelling is een landelijke fotowedstrijd georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland en Mezzo, de vereniging voor mantelzorgers.

Per provincie kiest een deskundige jury de mooiste en meest bijzondere foto van iemand die aan dementie lijdt en zijn/haar mantelzorger(s) of naaste(n). Deze twaalf foto’s maken deel uit van een foto-expositie die met de voorstelling ‘Ma’ op tournee gaat en te zien zal zijn in de foyer van de theaters. Een ode aan mantelzorgers die zich ontfermen over mensen met dementie!

Meedoen aan de fotowedstrijd kan tot en met 30 november 2017, kijk voor meer info en de wedstrijdvoorwaarden op de website van Solo Stories.